Halaman

02 Februari 2014

Setiap pertemuan pasti ada perpisahan





Hai semua orang , sudah lama ni tak menulis dekat blog ini . walhal tak busy tera mana pun kan , kekadang tu ada saja istilah yang kurang rajin tu melekat kan dekat dalam diri kita . I think ni kan first post aku dalam tahun 2014 ni haah . sekarang pun dah masuk bulan FEBRUARI kot . memang dah lama teruk ni tak post cerita bosan aku hahaha

Sebenarnya nak tulis cerita lain tapi , nampak gaya memang cerita la aku rasa macam sesuai la nak perayat malam ni kat hampa semua , cerita yang berunsurkan agak sedih kot aku rasa . tengok tajuk pun aku rasa macam suram jaa kan .

ni nak start cerita ni * Pay ATTENTION please ! *

Memang sinonim sangat kot aku rasa bila dah masuk dengan alam upper form , habis saja menuntut ilmu di sesebuah sekolah hehehe , memang yang mana dapat result kedebaaaaabooom , meleTOP tu kan semua laa pakat nak pindah sana , sini . pergi ke sekolah yang lebih POWER la katakan .


Memandangkan keputusan SBP panggilan pertama dengan MRSM pun dah keluar , sudah ditakdirkan kot memang aku tak dapat mana mana kan , memang la sedih . Tapi SMK PERMATANG PASIR cukup melahirkan insan yang cemerlang juga kan ? 

Kawan aku ada la segelintir tu yang dapat menyambung pengajian ke sekolah sekolah sana tu , memang  rasa macam lain macam sikit tuu ada kann, yang mana tak rapat pun sebenarnya tapi bila dah ada title perpisahan memang dia rasa aura tu lain macam sikit kot . Tambahan yang baik dengan dia tu memang lagi terasa laa kan .


Apapun oklah goodluck dekat hampa semua yang mana dapat tawaran tu , nak aku sebut nama satu per satu ka ? perlu ehh , ok aku tunaikan . ni ja laah yang aku tahu kann . 


  • ASHIKIN ( KOLEJ ISLAM SULTAN ALAM SHAH )
  • FATHIN ELLIANA ( SMS TUN SYEH SHEH SHAHABUDDIN )
  • NURUL IZZATI ( MRSM )
  • ANIS NABILA( MRSM MERBOK )
  • IJJAT ( SMKA NIBONG TEBAL )
  • ASYMAL ( MRSM )
  • FAEZIN ( SMT TARP )  
 For your information SMK PERMATANG PASIR melahirkan insan yang cemerlang dari seemua aspek tau , insyaALLAH semoga Allah membimbing kita untuk menjadi ummah yang terbilang .
  
Untuk pelajar baru dari sekolah sekolah lain yang baru masuk hari tu kami warga SMKPP menggalu alukan kedatangan anda semua :)

 

AND LAST I JUST WANT TO SAY THIS ,

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mcq8fywVWT1rj9dcxo1_500.jpg

2 ulasan:

Nadrah Raihah berkata...

Ya, memang sedih bila berpisah dengan kawan. Lagi-lagi yang dah jadi clasmate dari sekolah rendah sampai sekolah menengah. :'(

Amirul Amil berkata...

Kann . Semuanya ditentukan oleh Allah swt .