Halaman

26 Julai 2013

Ramadhan this year


Hari ini memandangkan ada masa terluang kan , jadi aku pun decided nak post something kat blog aku yang boleh la berupa baru . Padahal tukar header dengan banner ja pon :) Tanpa melengah kan masa lagi , aku nak memulakan laah cerita aku ni . Actually , banyak sangat yang happen time bulan puasa sekarang ni . Mari aku kupas isi satu persatu .

Nama pun RAMADHAN , mesti la buat kuih raya ye dak ? Mak aku kan superwoman . Always menyempurnakan permintaan pelanggan . Aku pun buat la ala-ala paknil punya jualan kek RED VELVET , apa tu #CakeWhat ? haha . Aku pun bagi la nama #CookiesWhat untuk kuih mak aku . haha :)





Selang beberapa hari lepas tu pula , BIRTHday mak aku wey . (21/7/2013) Aku pun dah lupa tetiba ja , reminder kuar kat screen phone aku . Nasib nasib . Masa ni la kita nak balas jasa parent kita kan ? Gambbo bawah ni time abang aku konvo :)


Sanah Helwah :) Kullu 'ammin antum bikhair

Lastly , minggu lepas aku TRIAL PMR weyh . Ya Allah susahnya soalan . Aku ni dah la malas nak baca sekolah . Baru 4 subjek , masih ada 5 subjek . Penat penat . By the way , Wish Me Luck babe !

Besok ada majlis berbuka puasa kat asrama , hurmm parent kena datang jugak berbuka bersama guru . OHH , alangkah indahnya pertemuan mereka .

Setakat itu saja kot cerita kosong yang aku boleh kongsikan . Chawww dulu .


Tiada ulasan: