Halaman

28 Disember 2012

Kenangan #2012


Hey boys , gurls , makcik , pakcik !

Seperti yang kita tahu kan , tahun 2012 nie nak berakhir sudah ! sedih kan , masa berlalu begitu cepat dan tak boley dah nak putar . Tentu banyak kan korang punya moments sepanjang tahun ni , BTW , hari ini aku bermurah hati nak cerita kat korang kenangan aku tahun ni .

1. Tahun kedua masuk choral speaking , thanks teacher because , ajar kami : Pn. Hazirawati and Pn.Norizah



2) Camping with makcik pakcik belah ayah , at Pantai Merdeka 2 hari 1 malam ! Nyamuk banyak

with Pia Shafiera aka sepupu aku

3) Hari sukan sekolah (SMK Permatang Pasir) Go #Damai #Hijau

Aku jadi maskot , binatang apa entah ! BTW , sebelah aku panggil je BAD !


4) MTQ , Festival Nasyid Negeri Pulau Pinang . Kami dapat no.3 je ! Alhamdulillah , peringkat negeri





5) Sambutan Hari Guru peringkat skolah , BTW , aku nak korang tolong sedekahkan Al-Fatihah buat cikgu sejarah aku , Allahyarhamah Zubaidah Binti Busu yang meninggal time bulan puasa lalu akibat kanser ! Apapun masa hari guru ni , dia hadir , tapi muka dia nampak pucat sangat .

Time Sinar Al-Firdausi buat perembahan Hari Guru


6) Hari Raya Aidilfitri , Aku rasa dah post dah . harini cuma nak letak pic je . haha


Gambar kurang jelas !


Ucapan Selamat Hari Raya dari aku , Kasi Like sikit , haha


7) Hari Kebangsaan ; Merdeka Day ! haha

Abaikan muka pelik aku kat situ , with Usamah , Farid


8) Korban Day , Kenduri besar-besaran , gabung sekali Kenduri Akikah

with Big Family in black ! Depa sporting

9) Hari Graduasi buat form 5 Senior BTP asrama SMKPP , 

makan chicken chop ! Nyumnyum . with Akmal

10) Hangout Jusco , 2 weeks ago ! tegok citer ; The Hobbit . best 


Dah penat bercerita *padahal tunjuk pic je pun , BTW . happy reading . Syukran Jazilan
Lot of love ; amirulamil @ onnmierul


Tiada ulasan: