Halaman

15 November 2012

Salam Maal Hijrah 1434 H


Assalamualaikum ,

Nyamannya hari ini , awal Muharram kan ? Tahun baru bagi umat islam , sekejap sahaja dah baru masuk tahun baru . Pejam celik pejam celik dah muncul depan mata kan . Seronok korang sambut tahun baru harini . haha , aku enjoy saja hari ini , maklumlah public holiday katakan . Spent time untuk keluarga la . Actually , tak buat pa pun , cuma , ye laa , makan tengah hari sekali apa semua kann , kalau tidak selalu makan tengah hari tak sama , ayah balik rehat rumah pukul 1 , aku makan pukul 12 . So , tak dapat la rasa nikmat tu .

Memandangkan tahun baru nie kan , tak kan laa nak berlepas dengan macam tuu je , aku ambil keputusan wish kat korang semua laa , SALAM MAAL HIJRAH 1434 H . Semoga di tahun baru nie , buka buku baru , hidup baru , dan macam lagi baru . Tak lupa Gambar baru , hehe . Baru shoot tadi .


With cousin comel ; Dayana Kamarull Zaman


Multi face :)


Yeaayh , shoot !


Semoga bahagia di tahun baru , Bbye .

Tiada ulasan: