Halaman

11 November 2012

Delicious Dinner


Assalamualaikum , Minggu ini kerap pulak aku update blog , Maklumlah sekolah dah cuti . Ada masa kan boring tak tau nak buat apa ? update blog je la . Rasa rindu pulak . Aku dah pun dinner , malam ni menu istimewa . Bukan dinner kat rumah aku , tapi rumah tok , Actually , mak su aku masak ikan kerapu fresh lagi . Pak su aku petang tadi pergi memancing kat laut , dapat ikan kerapu bersaiz sedang . Hurm , nak tahu maksu aku masak apa ? Steam . perghh memang sedap *muah . Diperap dengan lemon dan halia . Delicious gila . memang menaikkan selera makan r . Rugi kalau tak rasa . Yang bestnya ikan kerapu nie sebab dia tak bau hanyir macam ikan siakap . Masa first aku pi umah tok aku , tak bercadang pun nak makan . Dah depa ajak , join sekali la .


Thats all from aku , Bbye .

Tiada ulasan: